Individueel volgeboekt

Maar, triathleten raken soms geblesseerd en daardoor komen er in de laatste weken altijd afmeldingen en komen er dus startplaatsen vrij.

Nee, we kunnen geen reservelijst aanleggen, als er bij de NTB een afmelding binnenkomt, dan komt er een startplaats vrij en gaat de inschrijving automatisch weer open.

Voor de Trio – kwart-triathlon zijn er nog een aantal startplaatsen beschikbaar. Deze inschrijvingen komen altijd wat later op gang en we denken dat evenals vorig jaar ook deze startplaatsen weer volgeboekt zullen raken. Kortom, wil u nog meedoen, met een team kan het dus nog.

En anders, regelmatig de NTB site bezoeken en kijken of er een startplaats vrij is gekomen.

Triathlon Deil, Individueel bijna volgeboekt

De inschrijvingen voor de Kwart-triathlon Deil verlopen voorspoedig.

Voor de individuele deelname zijn vandaag, 29 mei, nog 7 plaatsen beschikbaar.

Ongetwijfeld komen er daarna afmeldingen binnen, maar je moet dan maar net geluk hebben dat je een vrije plaats kunt bemachtigen.

Voor teams zitten we op dit moment op 15 inschrijvingen, andere jaren zitten we rond deze tijd op ongeveer een zelfde aantal. Maar ook voor teams zijn de startplaatsen beperkt tot 36.

Nog 7 dagen

Op 1 mei gaat de inschrijving voor de (Trio) Kwart Triathlon Deil weer open.

Op zaterdag 17 augustus 2024 start alweer de 35e (Trio) Kwart-Triathlon in Deil

Denk je er aan om mee te doen, dan mag de nieuwe Rivierenland Triathlon op 6 juli niet ontbreken in je voorbereiding!

Doe 1/8 als opwarmer of 1/4 om te kijken waar je staat. Je kan daar nu al voor inschrijven op www.rivierenlandtriathlon.nl