Inschrijven Kwart Triathlon individueel

De inschrijving voor de Individuele Kwart Triathlon Deil is geopend!

BELANGRIJK: Krijg je een foutmelding bij het versturen van je inschrijfformulier omdat de geboortedatum niet juist lijkt te zijn, probeer je inschrijving dan te doen op een ander apparaat (telefoon, tablet of computer). Mocht dit ook niet lukken, stuur ons dan even een mailtje met al je gegevens, dan schrijven wij je alsnog in!

Klik hier voor ons PRIVACYBELEID.

Let op:      Wedstrijdlicentie van de NTB heeft letter A of X. (L is een ledenlicentie)

Heeft u een wedstrijdlicentie van de KNWU, KNZB of AU, dan kunt u ook deelnemen zonder daglicentie. U dient op de wedstrijddag wel uw (evt. digitale) wedstrijdlicentie van de KNWU, AU of bewijs van inschrijving van de KNZB te tonen. In alle gevallen ook het lidmaatschapsnummer  vermelden bij de inschrijving.

Voornaam (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Straatnaam (verplicht)
Huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Email (verplicht)
Wedstrijdlicentie (verplicht)
Licentienummer (indien van toepassing)
Geslacht (verplicht)
Geboortedatum (verplicht DD-MM-JJJJ)
(bij foutmelding zie boven voor TIP)
Keuze soort inschrijving (verplicht)
Betaling via bankrekeningnummer (IBAN) (verplicht)
Aan hoeveel triathlons heb je al meegedaan?
Hoe vaak heb je in Deil al meegedaan?
Extra informatie voor de speaker (bv PR's, bijzonderheden, hobby's etc)

Je ontvangt een automatische bevestiging per e-mail (controleer je spam / ongewenste mail box). Daarin staan ook de instructies voor het betalen van het inschrijfgeld. Je bent pas zeker van deelname als het volledige inschrijfgeld op onze rekening is overgemaakt (dit gaat niet automatisch). Je krijgt hiervan GEEN herinnering! Houd dit dus zelf in de gaten. Vol = Vol.

Heb je binnen een uur na inschrijving geen automatische e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op!

Met het verzenden van dit inschrijfformulier ga je akkoord met:

1. Het vastleggen en verwerken van je gegevens door de organisatie van de (Trio) Kwart Triathlon Deil en de Nederlandse Triathlon Bond.

2. Het publiceren van je naam & woonplaats in de deelnemers- en uitslagenlijst op www.kwarttriathlondeil.nl, onze Facebookpagina (Trio) Kwart Triathlon Deil, ons deelnemersboekje en in lokale kranten.

3. Het publiceren van door de organisatie gemaakte foto's en filmbeelden op onze www.kwarttriathlondeil.nl, onze Facebookpagina (Trio) Kwart Triathlon Deil, ons deelnemersboekje en in lokale kranten.