31e (Trio) Kwart-Triathlon Deil

De voorbereidingen voor de 31e editie van de kwart-triathlon in Deil zijn al weer opgestart. De wedstrijd staat weer op de wedstrijdkalender van de NTB.

Over een maand (1 April) gaat de inschrijving weer open.

Gezien de landelijke ontwikkelingen, de triathlonsport zit nog steeds in de lift, verwachten we ook dit jaar weer een volle startlijst.

Wacht daarom niet te lang met inschrijven en betalen, om verzekerd te zijn van een startplaats. Afgelopen jaar waren er heel veel afmeldingen, voornamelijk door blessures en daarom ook dit jaar weer een reservelijst om de gaten weer op te vullen. Om op de reservelijst te komen moet je ook vooraf betalen (de bijschrijving van het inschrijfgeld bepaald ook de volgorde in de reservelijst).

Wie niet kan deelnemen en tijdig afmeld (zodat we de startplaats nog op kunnen vullen) krijgt een groot deel van het inschrijfgeld retour. Wie op de reservelijst staat en niet kan deelnemen, krijgt het volledige inschrijfgeld retour.

Afgelopen jaar was het bij een aantal het terugstorten van het inschrijfgeld in eerste instantie fout gegaan, omdat bij het bewaren van het bestand is mis was gegaan. Onze excuses daarvoor.

De organisatie (Trio) Kwart-Triathlon Deil