Inschrijvingen geopend!

31e (Trio) Kwart Triathlon Deil

De voorbereidingen voor de 31e editie van de (Trio) Kwart Triathlon Deil zijn al weer gestart. De wedstrijd staat ook weer op de wedstrijdkalender van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

De inschrijvingen zijn geopend.

De triathlonsport is nog steeds erg populair, waardoor we ook dit jaar weer een volle startlijst verwachten. Wacht daarom niet te lang met inschrijven én betalen, om verzekerd te zijn van een startplaats.

Geen reservelijst meer
Afgelopen jaren hebben we gewerkt met een reservelijst. Omdat dit erg veel tijd kost en het voor de triatleten op de reservelijst vaak heel lang onzeker is of ze kunnen deelnemen, gaan we het dit jaar anders doen.

We gaan niet meer werken met een reservelijst! Als er, door vele afmeldingen, meerdere startplaatsen beschikbaar komen, zullen we dit vermelden op onze Facebookpagina. Mocht daar binnen afzienbare tijd niet voldoende reactie op zijn, dan gaan we de vrije startplaatsen aanbieden op landelijke Triathlon Facebookpagina’s (te denken aan triathlonliefhebbers & triathlon artikelen aangeboden).

Startplaatsen zijn NIET overdraagbaar.

Restitutie gedeelte inschrijfgeld bij afmelding
Kun je, om wat voor reden dan ook, toch niet deelnemen aan de wedstrijd op 18 augustus 2018, meld je dan af. Bij afmelding vóór 1 augustus 2018, krijg je het betaalde inschrijfgeld (min 5 Euro administratiekosten) terug. Afmeldingen vanaf 1 augustus krijgen 50% van het betaalde inschrijfgeld terug.

Vrijwilligers
Wij kunnen altijd versterking gebruiken, zowel in onze organisatie als op de wedstrijddag zelf. Vind je het leuk om ons te helpen voor en/of tijdens onze gezellige, kleinschalige (Trio) Kwart Triathlon? Meld je dan nu aan, via info@kwarttriathlondeil.nl

Terugblik inschrijvingen 2017
Vorig jaar liepen de inschrijvingen niet zo snel als verwacht. Het duurde ongeveer een maand voordat alle startplaatsen waren vergeven, terwijl we in voorgaande jaren soms na 12 dagen al vol zaten. Maar dat kon de pret niet drukken, het gaf ons iets meer ruimte om de bijkomende administratie te verwerken. Mede door het grote aantal afmeldingen in de laatste dagen voor de wedstrijd, hebben we besloten een aantal aanpassingen te doen m.b.t. de inschrijvingen en de restitutie van het inschrijfgeld bij afmelding (zoals je hierboven kunt lezen).

Er is in 2017 het één en ander fout gegaan bij de administratie van de afmeldingen, waardoor het terugstorten van het inschrijfgeld veel langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Onze excuses daarvoor. Door een nieuwe manier van werken, hopen we dat dit jaar te kunnen voorkomen.

Wij zien jullie graag op zaterdag 18 augustus 2018 in de Speeltuin in Deil!

Met vriendelijke groet,
Organisatie 31e (Trio) Kwart Triathlon Deil