Het zit er weer op!

De weersvoorspelling waren ons niet gunstig gezind dit jaar. Variërend van 60 tot 80 % kans op regen en met een weercijfer 4, zag het er niet best uit voor onze 30ste Kwart Triathlon Deil. De wedstrijddag begon nat en druilerig, geheel zoals voorspeld. Maar positief als we zijn, alles wat ‘s ochtends valt, kan ‘s middags niet vallen! Rond kwart voor 1 werd het droog en het bleef de rest van de dag droog. Heel voorzichtig kwam zelfs het zonnetje soms even tevoorschijn.

Wij als organisatie zeggen ook altijd, met de Kwart Triathlon Deil is het altijd mooi weer. Bijna altijd krijgen we gelijk. De wedstrijden die in de regen zijn uitgevochten, zijn op 1 enkele hand te tellen. En dat is toch wel uniek, als je bedenkt dat dit de 30ste editie alweer was.

De (voorlopige) uitslagen staan online. Deze moeten nog gecontroleerd worden, vandaar een ‘voorlopige’ lijst. We missen een aantal eindtijden, waardoor we deze mensen voor nu even op ‘uitgevallen’ hebben moet zetten omdat ze anders bovenaan blijven staan.
In de uitslagen van de Trio’s zit een foutje in het systeem, waardoor de tijden van het fietsen en lopen niet worden weergegeven. We doen ons best dit zo snel mogelijk op te lossen.