Het zit er weer op!

Allereerst willen wij graag alle deelnemers en vrijwilligers bedanken. Zonder hen geen (Trio) Kwart Triathlon Deil. Het is altijd een feestje om voor zulke gedreven en enthousiaste mensen een wedstrijd te mogen organiseren.

Wij kijken als organisatie terug op een zeer geslaagde dag. Op wat lekke banden en een fietsster in de sloot na, geen noemenswaardige incidenten. De betreffende fietsster kwam er gelukkig zonder ernstige kleerscheuren vanaf. Gelukkig waren onze vrijwilligers dichtbij, die hebben haar weer op de kant geholpen, waardoor ze haar wedstrijd kon vervolgen.

De uitslagen staan inmiddels op de website. De foto’s van onze huisfotograaf verwachten we deze week te kunnen plaatsen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten.

De foto’s gemaakt door postbode Christiaan, voor de website van dorp Deil kun je vinden op https://goo.gl/photos/mWZGDGqpFD9jHc2bA

Nogmaals dank aan iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft deelgenomen aan de 29ste (Trio) Kwart Triathlon Deil 2016. Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien bij onze jubileum-wedstrijd.

GEVONDEN VOORWERPEN:
– blauwe Asics hardloopschoenen met oranje veters (maat 43,5)
– blauwe badmuts van de stichting UT-Triathlon