Inschrijven Triathlon Deil

Het is bijna zover.

1 mei ging helaas niet lukken, maar vanaf 10 mei 2022, om 00.00 uur gaat de inschrijving van de (Trio) Kwart-Triathlon Deil dan eindelijk weer van start.

Helaas niet zoals u van ons gewend was, maar inschrijven gaat vanaf dit jaar via de site van de Nederlandse Triathlon Bond. mijn.triathlonbond.nl …. Geen lid van de NTB, geen probleem, maak een gratis account aan, je krijgt dan een mail met een inlogcode en je kunt je aanmelden voor de wedstrijd.

Voor informatie over de inschrijving, ga op onze website naar het tabblad inschrijven individueel / inschrijving Trio Team, daar vind je ook de informatie van de NTB als je er zelf niet helemaal uit komt. Met name voor het inschrijven van teams is het handig om dit eerst even te lezen.

We hebben twee jaar stilgelegen en intussen is er veel veranderd. We waren gewend zelf onze juryleden te regelen en omdat deze graag naar Deil kwamen deden zij dat gratis en voor niets. Maar dat is helaas verleden tijd. Alle juryleden, ook die we zelf regelen, moeten betaald worden aan de NTB en dat is weer een flinke hap uit onze begroting. Daarnaast zijn ook veel andere zaken weer duurder geworden, wat ons noodzaakte om de prijs te verhogen. In vergelijking tot andere wedstrijden zijn we nog steeds niet duur, en we willen dat graag zo houden. Omdat de inschrijving niet meer via onze eigen website kan (we kunnen namelijk niet meer zien of iemand een wedstrijdlicentie heeft) kunnen we ook geen onderscheid meer maken voor onze eigen leden (Jeugdlandleden). Wel gaan we Jeugdland leden voor een deel compenseren, maar dat kan pas op de wedstrijddag.

Bij inschrijving ga je akkoord met de mogelijkheid gefotografeerd of gefilmd te worden tijdens de wedstrijd en opgenomen te worden in de uitslagenlijst op de website.

Wij zoeken nog vrijwilligers

Deil staat bekend als een gezellige wedstrijd waar alles goed geregeld is. Daarvoor zijn veel vrijwilligers nodig, zoals verkeersposten, tijdwaarnemers, waterposten enz. enz. Heeft u op deze zaterdag tijd om ons te helpen, laat het ons weten via info@kwarttriathlondeil.nl Deelnemers waarderen dit en vaak worden de vrijwilligers onderweg en/of na afloop bedankt voor hun goede zorgen. Ook voor de opbouw op vrijdag en zaterdagmorgen kunnne we nog wel wat extra hulp gebruiken. Daarnaast zijn we op zoek naar verjonging van onze organisatie. De meeste van ons zijn al jaren betrokken en niet dat we het niet leuk meer vinden, maar nieuwe ideeen zijn ook altijd welkom. Wees niet bang dat het veel tijd kost, je bepaalt zelf wat je gaat doen in deze organisatie.

PS: inschrijven voor de Ronde van Deil kan gewoon via onze eigen website.