Inschrijvingen 2015

De eerste mooie lentedagen liggen alweer achter ons. Voor de organisatie een mooi moment om de draaiboeken weer uit de kast te halen. Het is tijd om te starten met de voorbereidingen van een aantal mooie, sportieve evenementen in 2015. Op 1 april a.s. zullen de inschrijvingen voor de (Trio) Kwart Triathlon Deil worden geopend. Als je zeker wilt zijn van een startplaats, adviseren we je om snel in te schrijven. In 2014 werd de inschrijving na exact 3 weken en 3 dagen gesloten, omdat alle startplaatsen waren vergeven. We starten wel een reservelijst, omdat er altijd deelnemers afvallen. Maar als je verzekerd wilt zijn van een startplaats, moet je snel zijn.

Inschrijvingen voor de 7-KastelenRUN zijn reeds geopend. Inschrijvingen voor de Ronde van Deil starten ook op 1 april a.s..

Wij zien u graag bij één of meerdere van onze evenementen in 2015. Als deelnemers, supporter óf vrijwilliger! Wil je verzekerd zijn van een eersterangs plaats tijdens de wedstrijd, en daarnaast ook de handen uit de mouwen steken om deze evenementen tot een succes te maken? Geef je dan nu op als vrijwilliger! Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook. info@kwarttriathlondeil.nl