(Trio-) kwart-triathlon Deil

Als organisatie zijn we met de laatste voorbereidingen bezig en kunnen al snel beginnen met klaar maken van de spullen voor onze 33e (Trio) Kwart-triathlon.

De individuele triathlon is volgeboekt en alleen als iemand zich afmeld bij de NTB, gaat de inschrijving weer open en kan een nieuwe deelnemer zich inschrijven. We krijgen bijna dagelijks verzoeken om op de reservelijst geplaatst te worden, maar dat kan dus niet. Regelmatig de kalender op site van de NTB raadplegen en kijken of de inschrijving weer open staat is de enige optie. Mochten wij dat zien, dan zetten we een berichtje op faceboock.

Heb je ingeschreven, maar kunt toch niet meedoen, meldt je dan af en geef en ander nog een kans.

Wel is er nog plaats bij de teams, daar hebben zich op dit moment 27 teams ingeschreven, nog 9 startplaatsen beschikbaar. Dus wil je toch graag meedoen in Deil, zoek dan een maatje voor een van de onderdelen en schrijf je in als team.

Wie denkt, dan schrijf ik mij alleen in voor alle onderdelen, die moeten we dan teleurstellen, individueel meedoen op een plek voor teams kan niet en dan kan je op de wedstrijddag dus niet starten

We wensen alle deelnemers nog succes met hun voorbereidingen en tot ziens in Deil.