Uitslagen (Trio) Kwart Triathlon 2014

GEVONDEN: zwarte zwembril, merk Arena en zwart T-shirt Run Fit.

Het zit er weer op! De 27ste (Trio) Kwart Triathlon Deil! Wat een dag, wat een dag. De weersvoorspellingen waren heel erg slecht. Waar wij als organisatie al járen roepen dat het tijdens de wedstrijd altijd mooi weer is, hadden we er nu een hard hoofd in. Vanochtend tijdens de opbouw wisselden kleine straaltjes zon af met flinke buien regen. Maar eenmaal op het zwembad aangekomen trok de lucht open en klaarde het op. De rest van de dag stond het zonnetje hoog aan de hemel en was het echt genieten geblazen. En nu, achteraf, zeggen wij met een brede glimlach op ons gezicht; “Zie je wel, tijdens de triathlon is het altijd mooi weer!”

We kunnen terugkijken op een fantastische dag. Enkele uitvallers door ziekte, blessures of uitputting. Maar gelukkig geen val- en glij-partijen. Her en der hebben we wat aandachtspunten genoteerd die we mee gaan nemen in onze evaluatie.

Maar ach… er moet iets te verbeteren zijn toch?!

Wil je een reactie geven op de wedstrijd? Stuur deze dan naar info@kwarttriathlondeil.nl, dan plaatsen wij je reactie op de website.

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, sportiviteit en bovenal, gezelligheid!

De uitslagen van vandaag kun je hier terugvinden.

Tot volgend jaar!           15 augustus 2015